مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

شرکت کننده

کارگاه های برگزار شده

آموزش عالي آزاد، آموزشي غير رسمي و بالاتر از سطح متوسطه است که در قالب آموزش های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و ميان مدت اجرا می­ شود و به دانش آموختگان این دوره ها گواهی گذراندن دوره بدون استفاده از عناوین رسمی دانشگاهی (مانند کاردانی، کارشناسی و ... یا معادل آنها) اعطاء می گردد.

رسالت آموزش‌هاي عالي آزاد، برنامه ريزي درسي و اجراي دوره هايي است که مورد نياز بخش هاي گوناگون جامعه نظير سازمان ها، نهادها و صنايع اعم از دولتي و خصوصي و همچنين آموزش هاي مورد نياز کليه شهروندان و آحاد جامعه است. به عبارت ديگر  عرصه آموزش های عالی آزاد، تنها عرصه اي از کسب آموزش هاي عالي در کشور است که نه تنها به دور از موانعي نظير کنکور دسترسي همگان را به کسب علوم و دانش دانشگاهي سهل و آسان مي نمايد بلکه بدون تقيد به سرفصل هاي مصوب دروس دانشگاهي، مي تواند سرفصلهايي متناسب با نياز مخاطبان را به عنوان آموزش عالي دانشگاهي براي آنان تنظيم و ارائه نمايد.

مرکز آموزشهای آزاد و تخصصی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل در اسفند ماه سال 1396 شروع به کار نمود. چشم انداز مدیریت گروه آموزش­های آزاد و تخصصی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، تبدیل شدن به معتبرترین مرکز دانشگاهی ارائه دهنده خدمات آموزشی، مشاوره­ای و تکمیلی به نهادهای دولتی و غیردولتی با تکیه بر روش‌های نوین آموزشی و استفاده از ابزارها و پژوهش‌های بروز در سطح استانی، منطقه ­ای و کشوری می باشد.